produse

stand de prezentare seminte de legume, seminte de flori, seminte de plante aromate
In piete si magazine urmareste standul nostru

Despre noi

 

   Istoric

 

   Firma S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. Tg-Mures este o societate cu capital privat, care a luat fiinta in anul 2001.

  S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul comertului cu seminte de legume, plante aromate, flori , seminte profesionale hibride, arpagic, seminte de plante furajere, seminte de gazon, amestecuri de plante furajere, trandafiri – bulbi, pomi fructiferi, vita de vie, arbusti, seminte cultura mare, pesticide, produse pentru agricultura. Intreaga gama de produse este comercializata la gramaje mici, mijlocii, mari si la vrac.

   Firma dispune de masini proprii de ambalat seminte de legume, flori, aromatice, gazon, lucerna, trifoi, etc.Aprovizionarea gamei de produse se realizeaza de la companii renumite si cu traditie in domeniu din : Italia, Olanda, Germania, Polonia, Ungaria etc.

S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. are in proprietate o suprafata de 9000 m2 si spatii de depozitare de 3000 m2.

 

   Desfacere

 

   Firma S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. efectueaza controlul calitatii marfurilor (semintelor) , abilitate prin acest scop prin intermediul laboratorului de calitate si control al semintelor atestat la normele U.E. 

   Activitatea de comercializare se realizeaza in 9 magazine proprii en-detail cat si en-gros prin 1 depozit aflat in Tg-Mures. Comercializarea marfurilor se face insotita de certificate de calitate a semintelor.

 

   Personal

 

   S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. dispune de angajati cu pregatire profesionala in domeniul agricol , fiind atestati de ITCSMS Mures si de Directia de Protectie a Plantelor Mures. Personalul firmei ofera consultanta de specialitate in domeniul agricol.

 

   Dorinta Noastra

 

   S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. va continua si pe viitor de a desface marfuri de calitate conform normelor U.E.. Dorinta noastra este ca marfurile pe care le comercializam sa aduca o satisfactie continua clientului, fermierului.